Tahograf srl

Incalzitoare

Tahograf srl de incalzitoare Webasto si Eberspaecher mai mult de 20 ani. Avem specialisti de o calificare inalta si experienta bogata. Vindem , montam, reparam incalzitoare de toate tipurilre. Piesele sunt cumparate numai de la producator deoarece suntem reprezentanti oficiali in Republica Moldova Webasto, Eberspaecher si Planar.

Webasto

Air Top 2000 STC

Modul constructiv compact al modelului Air Top 2000 STC permite utilizare rapidă a acestuia, fie în interiorul vehiculului, fie în exteriorul acestuia. Încălzitorul încălzește rapid și silențios aerul în interior sau în spațiul de încărcare și menține constantă temperatura de lucru setată. Utilizatorii pot alege între regimul de recirculare a aerului și regimul de aer proaspăt. Încălzitorul este ușor de întreținut și reparat. Designul și consumul redus de combustibil asigură o întreținere economică a sistemului Air Top 2000 STC.

Detalii tehnice

Air Top Evo 40/55

Sistemul de încălzire pe aer asigură încălzirea rapidă și eficientă a cabinelor și spațiilor de încărcare. Consumul de energie și nivelul de zgomot sunt reduse la minim, mulțumită sistemului de control. Un sistem automat de compensare a altitudinii este inclus ca dotare standard. Instalarea rapidă și ușoară face din Air Top Evo o soluție economică de echipare ulterioară. În cazul în care este necesar, pot fi combinate două unități într-o manieră modulară, care să permită încălzirea spațiilor mari de încărcare.

Detalii tehnice

Eberspaecher

Airtronic D2

Airtronic D4Planar

Planar